Chef menu z Farmy připravil Tomáš Popp. Původně šéfkuchař, který se věnuje moderním trendům v gastronomii s důrazem na regionálnost, sezónnost a vysokou kvalitu surovin. Vnáší do gastronomie téma interakce životního stylu a životního prostředí, podpory místní ekonomiky a udržitelnosti krajiny.
Tomáš miluje vaření, ale věnuje se také surovinám. Provozuje Farmářské obchody v Plzeňském kraji, ve sdružení ENVIC koordinuje nejlepší farmářské trhy v České republice. Ty začal provozovat už v roce 2010 s biodožínkami. Jednoduše propojuje farmáře a výrobce vynikajícího jídla s kuchaři.
V roce 2016 Tomáš převzal vedení Národního týmu kuchařů a cukrářů. V roce 2018 s ním vyhrál světovou soutěž v Singapuru. Stejný rok se týmu povedlo obsadit osmé místo na Světovém poháru v Lucembursku.
„V Chef menu z farmy se můžete těšit na kvalitní lokální suroviny.“
Líčka na černém pivu
Vepřová líčka z farmy Čečkovice dušená na černém pivu, gouda, marinovaná žlutá řepa z Mlýnu Podhora, křenový dresink, špenátové pesto a rukola.
Kuře & sýr Kaškaval
Trhaná jemně zauzená kuřecí stehna, sýr kaškaval z Agrofarmy Červený Kameň, kukuřičný pikantní dresink, pečená rajčata, koriandr a salát little gem.
zjistěte více o původu surovin z Farmářského Chef menu