Jsme česká rodinná společnost s dlouholetou tradicí a silným zázemím společnosti Crocodille pod vedením jediného vlastníka pana Petra Cichoně, který úspěšně podniká v oboru již více než 30 let. 

Naší prioritou je prosperita franšízanta, a proto se snažíme nastavit franšízovou spolupráci tak, abychom značku BB společně posilovali.

ZÁSADNÍ PILÍŘE, NA KTERÝCH STAVÍME 

  1. PARTNERSTVÍ, k Vašim financím chováme jako k našim vlastním investicím.
  2. TRANSPARENTNOST, naše nákupní ceny jsou transparentní. Nadto motivujeme franšízanty k jejich neustálému společnému vylepšování.
  3. FÉROVOST, při splnění podmínek můžete uplatnit žádost o odpuštění franšízového poplatku.

 

BAGETERIE BOULEVARD (BB)

BAGETERIE BOULEVARD (BB)

V dnešním uspěchaném světě nabízíme výjimečný chuťový zážitek, na který nečekáte dlouho a vychutnáte si ho doslova všemi smysly.

Jsme exprès gourmet. Koncept moderních restaurací se stylovou atmosférou, které zákazníka rozmazlují gurmánskými specialitami vytvořenými podle receptur šéfkuchařů. Připravujeme je z čerstvých regionálních surovin, v čerstvých křupavých bagetách a dalších variantách nadýchaného pečiva.

Vedle vyhlášených, čerstvě plněných baget jsou se značkou Bageterie Boulevard spojené i dozlatova pečené brambory Patatas, husté krémové polévky, Ice tea vlastní výroby, jogurty, freshe nebo bohaté snídaňové menu.

Pravidelně obměňujeme sezónní Chef menu, které je vždy inspirováno kuchyní vybraného evropského či světového regionu, takže u nás v každém ročním období ochutnáte nové speciality, včetně těch z řady Balanced Calories, pokud si hlídáte štíhlou linii.

Zastavte se v jedné z restaurací Bageterie Boulevard na pečlivě a rychle podávané gurmánské lahůdky v lehkém francouzském stylu. 

VZÁJEMNÁ SPOLUPRÁCE = PERFEKTNĚ VYLADĚNÝ PROCES

Proč my?

  • Stavíme na 3 zásadních pilířích – PARTNERSTVÍ, TRANSPARENTNOSTI a FÉROVOSTI.
  • Jsme česká firma se silným zázemím.
  • Máme vlastní nenapodobitelný styl.
  • Nabízíme pestrý výběr produktů, které lidem chutnají.
  • Klademe důraz na rozvoj a kvalitu.

Co nabízíme?

  • Práci, která Vás bude bavit.
  • Dlouhodobý příjem a zhodnocení Vaší investice.
  • Osobní rozvoj a realizaci.
  • Podílení se na vývoji značky.
  • Možnost rodinného byznysu.
  • Transparentnost nákupních cen.
  • Zázemí silné společnosti

Co potřebujeme od Vás?

  • Provozování BB bude Vaši jedinou pracovní činností.
  • Ochotu denně se podílet na chodu své provozovny.
  • Absolvování školení*.
  • Zkušenosti v oblasti řízení zaměstnanců velkou výhodou.
  • Zájem na vlastním růstu.
  • Minimálně 2,5 mil. Kč vlastních prostředků + možnost úvěru.
  • Ideálně je také zkušenost s gastro provozem.
  • Focus na lokální marketing.
*Školení neboli adaptaci absolvuje bez výjimky každý franšízant a každá spolupracující osoba podílející se na provozu konceptu BB. Doba školení je závislá na druhu vykonávané pozice. Franšízanti se školí 7  měsíců.

 

SE VŠÍM VÁM POMŮŽEME

Hlavní pracovní náplní franšízora (tedy nás) je poskytovat franšízantovi (tedy Vám) know – how značky a průběžně jej aktualizovat. Za toto hradíte zejména franšízový poplatek a poplatek za správu konceptu. Zároveň Vám poskytujeme podporu i v dalších klíčových oblastech.

Před otevřením provozovny:

  • Vyhledání vhodné lokality
  • Vypracování architektonické studie a projekt provozovny
  • Výstavba a vybavení provozovny na klíč
  • Pomoc s náborem a vyškolením kompletního personálu včetně Vás, kde Vás zasvětíme do jednotlivých procesů BB (provoz, kvalita, marketing, finance, personalistika, kontrola restaurací, věrnostní systém, software aj.)
  • Doporučení bankovního institutu pro možné financování Vaší provozovny (je možné řešit i po vlastní ose)

Po otevření provozovny:

  • Zajištění dodávky surovin, obalů a ostatních materiálů (zejména marketingových) a to včetně technologie a logistiky
  • Podpora area manažera a ostatních oddělení
  • Nastavení marketingové strategie a pomoc při správě lokálním marketingu
  • Nastavení kontrolních systémů provozovny
  • Kompletní softwarové vybavení – pokladní systém, sklady, objednávky, personalista,...
  • Vývoj a dodržování standardů značky

 

KROK PO KROKU K VYSNĚNÉ RESTAURACI

  1. Pokud Vás oslovila možnost mít vlastní provozovnu BB, prosím vyplňte kontaktní formulář (níže) a my se Vám nejpozději do 5 dnů ozveme a domluvíme se s Vámi na dalších podrobnostech.
  2. Následuje osobní schůzka, kde Vám sdělíme detailnější informace o fungování franšízového konceptu BB. Společně podepíšeme smlouvu o mlčenlivosti.
  3. Pozveme Vás na náhledovou směnu. Na základě Vašich finančních možností a preferované lokality zvolíme vhodný typ provozovny. Buď stávající zavedenou provozovnu, anebo výstavbu nové.
  4. Bude Vám také nabídnuta možnost strávit skutečný den v provozu pod vedením jedné/jednoho z našich vedoucích provozoven a případně i osobní setkání s některým z našich franšízantů.
  5. V případě, že splníte základní předpoklady možné spolupráce, absolvujete rozhovor s majitelem společnosti panem Petrem Cichoněm.
  6. Pokud budete schválen/a jako vhodný franšízový partner potvrdíme si základní podmínky a vybereme vhodnou provozovnu.
  7. Uzavřeme Smlouvu o dalším postupu, jejímž obsahem již bude zejména detailní nastavení franšízové spolupráce, informace o konkrétní provozovně, kupní ceně, adaptaci (školení) a předpokládaný termín předání.
  8. Následně nastoupíte do adaptačního procesu.
  9. Následně nastoupíte do adaptačního procesu.
  10. Po dokončení řádné adaptace Vás i Vašich spolupracujících osob, tzn. včetně všech povinných zkoušek (zakončeno certifikací) Vám předáme provozovnu k provozování.

TYPY RESTAURACÍ

Klademe důraz na příjemné prostředí a kvalitní posezení se stylovou hudbou. BB se vyznačuje variabilitou typů provozoven, které rozdělujeme na tři hlavní linie. Franšízant si může vybrat, o jaký typ provozovny bude mít zájem.
 

1. High street store 
2. Foodcourt  
3. Drive

High street store

  • Výměra: min. 100 m2
     
  • Umístění a styl: na velmi frekventovaném místě, přízemí (možnost i patra), ideálně rohový, velké výlohy, širší vstup, ne příliš komplikovaný půdorys, ve městě s 50 000+ obyvateli
     
  • Průchodnost: okolo provozovny min. 8 - 10 000 lidí denně. Dostatečná kapacita médií – voda, elektro, kanalizace, možnost vzduchotechniky

Food court

  • Výměra: min. 50 m2 (dle specifikace centra) + sklady                                                                                                
  • Umístění a styl: typizovaná jednotka nacházející se v obchodním centru v rámci food courtu nebo roh fasády
         
  • Průchodnost centra:  min. 10 000 lidí denně
     
  • Dostatečná kapacita médií: voda, elektro, kanalizace, možnost vzduchotechniky

Drive

  • Výměra pozemku: min. 1 000 m2, samostatná budova od 250 m2
     
  • Umístění a styl: budova (novostavba, čerpací stanice, hotel, apod.) nebo pozemek umístěný samostatně nebo v rámci čerpací stanice (i stávajícího objektu), retail parku; na velmi frekventovaném a strategickém místě, většinou na okraji měst u příjezdové hlavní komunikace (křižovatky, dálnice, rychlostní komunikace, „výpadovky“, parkoviště obchodních center apod.)
     
  • Průjezdnost: min. 15 000 aut denně

Financování a investice

Pro vstup do franšízového systému BB požadujeme, aby zájemce disponoval svými vlastními finančními prostředky, které odpovídají minimální výši 2.5 mil. Kč, a které do podnikání vloží.. Vzhledem k tomu, že orientační cena provozovny se pohybuje od 5 mil. Kč  bez DPH výše, akceptujeme u franšízanta dofinancování potřebných investic formou bankovního úvěru. Pro tyto účely máme dohodnutou spolupráci s předními bankovními ústavy, kterou je možno využít. Je však možné financování řešit i po své vlastní ose.

Pro přehlednost Investice a náklady franšízanta rozdělujeme zejména do třech kategorií: PRVOTNÍ INVESTICE představují počáteční náklady a investice.. Dále pak MĚSÍČNÍ POPLATKY, které vyplývají z Franšízové smlouvy a užívání licence BB a PROVOZNÍ NÁKLADY, které jsou spjaty s provozem Vaší provozovny BB.

 

PRVOTNÍ INVESTICE

  • Vstupní poplatek: 15.000 EUR
  • Kauce: min 1 mil. Kč
  • Investice: Kupní cena
  • Školení zaměstnanců
  • Prvotní náklady + Rezerva 

MĚSÍČNÍ POPLATKY

  • Franšízový poplatek: 6% z čisté tržby
  • Správa konceptu: 2% z čisté tržby
  • Lokální marketing: 1% z čisté tržby
  • Národní marketing: 1% z čisté tržby
  • Fond modernizace: 2% z čisté tržby

PROVOZNÍ NÁKLADY

  • Poplatek za užívání Prostor provozovny a energie
  • Mzdové a personální náklady
  • Suroviny, obaly a logistika
  • Marketing v rámci a okolí provozovny
  • IT a Systémy
  • Kontrolní mechanismy provozovny
  • Ostatní provozní, režijní a finanční náklady

 

Částky uvedené zde jsou bez DPH,  jsou orientační a odvíjí se od typu provozovny.

 

 

REÁLNÉ PŘÍBĚHY, REÁLNÉ ÚSPĚCHY

Václav Bečvář, franšízant

Franšízant Bageterie Boulevard:

  • BB Zličín
  • BB OC Borská Pole a DRIVE 
  • BB OC Olympia
  • BB OC Plaza
  • BB Rondel A DRIVE 
  • BB OC Central
  • BB Galerie Butovice 
  • BB Kladno

 

VĚŘÍM V SÍLU A ZÁZEMÍ ZNAČKY, JEJÍ BUDOUCNOST A KNOW-HOW

Restaurace BAGETERIE BOULEVARD jsem znal již dříve, jako zákazník. Při svých cestách do Prahy jsem nevynechal příležitost se v některé z nich zastavit. Vždy zde na mne dýchla atmosféra, kterou jsem si zamiloval při cestách po Francii.

Otevřít první franšízovou restauraci BAGETERIE BOULEVARD jsem bral jako velkou výzvu a moje rozhodnutí bylo v duchu výroku Sigmunda Freuda: „V drobných věcech se spolehni na rozum, ve velkých věř srdci.“

A já věřím. Věřím v sílu a zázemí značky, její budoucnost a know-how, které denně při své práci využívám. Franšízing je však o oboustranné spolupráci, ve které jsou role předem rozděleny.

Franšízor přináší vize a rozvíjí značku. My, franšízanti, vize realizujeme a franšízorovi přinášíme názory a potřeby našich zákazníků, se kterými jsme v každodenním kontaktu. A právě spokojenost zákazníků je naším hlavním posláním, které nás spojuje.

 

 

DŘÍVE JSEM PRACOVAL PRO MEZINÁRODNÍ FIRMY. DÍKY BB VŠAK ŘÍDÍM VLASTNÍ BYZNYS.

Pracoval jsem jako manažer pro mezinárodní firmy bez přímých zkušeností s podnikáním. Pak se naskytla možnost stát se franšízantem Bageterie Boulevard. Koncept společnosti se mi líbil, a tak jsem se za velkého nadšení mých dětí, které podnik milují, a určitých obav manželky stal franšízantem.

 

Vlastní byznys mě vždycky lákal. Na franšízingu se mi líbí, že za sebou mám velkou značku s kvalitním know-how. Přebral jsem stávající provozovnu Bageterie Boulevard a nyní se snažíme získávat nové zákazníky a udržet stávající. Na prvním místě je kvalita servisu. Naší odměnou je spokojený pravidelný návštěvník, který nám odpustí i nějakou tu menší chybku.

 

Franšízing bych přirovnal ke sportu. Hrajete hru na přesně vytyčeném hřišti. To je však dostatečně velké, abyste na něm mohl předvést, co umíte.

Stanislav Novotný, franšízant

Franšízant Bageterie Boulevard:

  • BB Arkády
  • BB Eden
  • BB Thámova

 

Napište nám a my se vám ozveme

Aktuality

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz