Vaše vlastní podnikání
Naše know-how
společný úspěch

TŘI ZÁSADNÍ PILÍŘE, KTERÝMI SE ŘÍDÍME 

Naší největší devizou je zájem na prosperitě a rozvoji franšízanta, a proto se snažíme nastavit franšízovou spolupráci tak, abychom značku BB společně posilovali.

  1. K Vašim penězům se chováme, jako by to byly naše investice.
  2. Nákupní ceny jsou transparentní.
  3. ​Pokud nevyděláváte, neplatíte franšízový poplatek 6%.

 

JSME ČESKÁ FIRMA A ROZUMÍME NAŠIM ZÁKAZNÍKŮM

BAGETERIE BOULEVARD (BB) je exprès gourmet koncept designových restaurací rychlého občerstvení s nabídkou čerstvých a zapečených baget, připravovaných na objednávku zákazníka Tyto bagety tvoří hlavní sortiment značky. BB je výrazným protipólem amerických fastfoodových řetězců a vychází z evropských základů gastronomie s odkazem především na Francii.

Značka BB dnes symbolizuje moderní evropský styl života s důrazem na kvalitu, čerstvost a autenticitu surovin. Kromě stále základní nabídky zákazníkům přibližuje evropské chutě prostřednictvím svého gurmánského Chef menu, Fit Calories a Specialité du Chef.

Zároveň má nezaměnitelný design a styl komunikace, charakterizovaný zejména vtipně smyšlenými novinovými výstřižky, které se objevují ve výzdobě restaurací, na produktových obalech nebo v satirických článcích na papírových prostíráních.

BB vyhledávají nároční zákazníci, kteří se nespokojí s nabídkou tradičních fastfoodových řetězců a hledají kvalitnější variantu stravování.

Jsme česká rodinná značka s dlouholetou tradicí a silným zázemím společnosti Crocodille pod vedením jediného vlastníka, pana Petra Cichoně, který úspěšně podniká v oboru již více než 26 let.

 

 

VZÁJEMNÁ SPOLUPRÁCE = PERFEKTNĚ VYLADĚNÝ PROCES

Proč my?

  • K Vašim financím se chováme jako k našim vlastním investicím.
  • Máme vlastní nenapodobitelný styl.
  • Nabízíme pestrý výběr produktů, které lidem chutnají.
  • Klademe důraz na vývoj a kvalitu.
  • Jsme silná evropská značka.
  • Jsme rodinná společnost.
  • Pokud nevyděláváte, neplatíte franšízový poplatek.

Co nabízíme?

  • Práci, která Vás bude bavit.
  • Dlouhodobý příjem a zhodnocení Vaší investice.
  • Osobní rozvoj a realizaci.
  • Vytvoření vlastního týmu.
  • Podílení se na vývoji značky.
  • Možnost rodinného byznysu.
  • Transparentnost nákupních cen. 

Co potřebujeme od Vás?

  • Ochotu denně se podílet na chodu své restaurace.
  • Absolvování školení*.
  • Zkušenosti v oblasti řízení zaměstnanců.
  • Zájem na vlastním růstu.
  • Minimálně 2,5 mil. Kč vlastních prostředků.
  • Ideálně také zkušenost s gastro provozem.
*Školení neboli adaptaci absolvuje bez výjimky každý franšízant a každý zaměstnanec podílející se na provozu konceptu BB. Doba školení je závislá na druhu  vykonávané pozice.

 

SE VŠÍM VÁM POMŮŽEME

Hlavní pracovní náplní franšízora (tedy nás) je poskytovat franšízantovi (tedy Vám) know – how značky a průběžně jej aktualizovat. Za toto hradíte franšízový poplatek a poplatek za správu konceptu. Zároveň se Vám však snažíme pomoci i v ostatních oblastech.

Před otevřením provozovny:

  • Vyhledání vhodné lokality
  • Architektonická studie a projekt provozovny
  • Výstavba a vybavení provozovny na klíč
  • Nábor a vyškolení kompletního personálu včetně Vás, kde Vás zasvětíme do jednotlivých procesů BB (provoz, kvalita, marketing, finance, personalistika, kontrola restaurací, věrnostní systém, software aj.)
  • Financování provozovny včetně doporučený bankovního institutu (Je možné řešit i po vlastní ose.)

Po otevření provozovny:

  • Zajištění dodávky surovin, obalů a ostatních materiálů (zejména marketingových) včetně technologie a logistiky
  • Podpora area manažera
  • Nastavení marketingové strategie a pomoc při lokálním marketingu
  • Kontrolní systémy provozovny
  • Kompletní softwarové vybavení – pokladní systém, sklady, objednávky, personalista
  • Hodnocení Vaší výkonnosti a hledání optimálního řešení
  • Vývoj a dodržování standardů značky

 

KROK PO KROKU K VYSNĚNÉ RESTAURACI

  1. Jako první krok nám prosím vyplňte kontaktní formulář níže. Nejpozději do 14 dnů se Vám ozveme a domluvíme se na osobní schůzce.
  2. Následuje osobní schůzka, kde Vám sdělíme detailní informace o franšíze BB. Na základě Vašich finančních možností a preferované lokality zvolíme vhodný typ provozovny. Buď stávající zavedenou provozovnu nebo výstavbu nové.
  3. Bude Vám nabídnuta možnost strávit den v provoze a osobní setkání s našimi franšízanty.
  4. V případě, že splníte základní předpoklady možné spolupráce s naším franšízovým konceptem, absolvujete rozhovor s majitelem společnosti panem Petrem Cichoněm. 
  5. Potvrzení vhodné provozovny
  6. Uzavření Smlouvy budoucí, jejímž obsahem již bude zvolená provozovna, kupní cena a její úhrada, popis adaptace a předpokládaný termín předání.
  7. Úhrada zálohy na kupní cenu a vstupního poplatku.
  8. Následně nastoupíte do adaptačního procesu
  9. Po dokončení řádné adaptace včetně všech povinných zkoušek dojde k předání provozovny a zahájení franšízové spolupráce.

 

AKTUÁLNĚ HLEDÁME NOVÉ FRANŠÍZANTY V TĚCHTO LOKALITÁCH

TYPY RESTAURACÍ

BB se vyznačuje variabilitou typů provozoven. Pro naše potřeby je rozdělujeme na tři hlavní linie:

1. High street store 
2. Foodcourt  
3. Drive

Klademe důraz na příjemné prostředí a kvalitní posezení se stylovou hudbou. Franšízant si může vybrat, o jaký typ provozovny bude mít zájem.

High street store

  • Výměra: min. 100 m2
     
  • Umístění a styl: na velmi frekventovaném místě, přízemí (možnost i patra), ideálně rohový, velké výlohy, širší vstup, ne příliš komplikovaný půdorys, ve městě s 50 000+ obyvateli
     
  • Průchodnost: okolo provozovny min. 8 - 10 000 lidí denně. Dostatečná kapacita médií – voda, elektro, kanalizace, možnost vzduchotechniky

Food court

  • Výměra: min. 50 m2 (dle specifikace centra) + sklady                                                                                                
  • Umístění a styl: typizovaná jednotka nacházející se v obchodním centru v rámci food courtu nebo roh fasády
         
  • Průchodnost centra:  min. 10 000 lidí denně
     
  • Dostatečná kapacita médií: voda, elektro, kanalizace, možnost vzduchotechniky

Drive

  • Výměra pozemku: min. 1 000 m2, samostatná budova od 250 m2
     
  • Umístění a styl: budova (novostavba, čerpací stanice, hotel, apod.) nebo pozemek umístěný samostatně nebo v rámci čerpací stanice (i stávajícího objektu), retail parku; na velmi frekventovaném a strategickém místě, většinou na okraji měst u příjezdové hlavní komunikace (křižovatky, dálnice, rychlostní komunikace, „výpadovky“, parkoviště obchodních center apod.)
     
  • Průjezdnost: min. 15 000 aut denně

 

Aktuálně máme zájem o TYTO LOKALITY.

Financování a investice

Pro účely vstupu do franšízového systému BB požadujeme, aby kandidát disponoval také svými vlastními finančními prostředky, které do podnikání vloží. Minimálně požadujeme částku 2,5 mil. Kč. Vzhledem k tomu, že orientační cena provozovny se pohybuje od 5 mil. Kč výše, je možné, aby franšízant využil i úvěrové financování. Pro tyto účely máme dohodnutou spolupráci s předními bankovními ústavy. Je však možné financování řešit i po své vlastní ose.

Investice, které musí udělat franšízant, rozdělujeme do dvou kategorií: Prvotní a Měsíční poplatky. Prvotní představují počáteční náklady při zakoupení licence a investování do provozovny. Dále pak měsíční poplatky, které budete muset v rámci užívání licence BB uhradit franšízorovi nebo proinvestovat.

 

PRVOTNÍ INVESTICE

  • Vstupní poplatek: 15.000 EUR
  • Kauce: 1 mil. Kč
  • Investice: Kupní cena
  • Školení zaměstnanců
  • Prvotní náklady + Rezerva 

MĚSÍČNÍ POPLATKY

  • Franšízový poplatek: 6% z čisté tržby
  • Správa konceptu: 2% z čisté tržby
  • Lokální marketing: 1% z čisté tržby
  • Národní marketing: 1% z čisté tržby
  • Fond modernizace: 2% z čisté tržby

PROVOZNÍ NÁKLADY

  • Nájemné a energie
  • Mzdové a personální náklady
  • Suroviny, obaly a logistika
  • Marketing v rámci a okolí provozovny
  • IT a Systémy
  • Kontrolní mechanismy provozovny
  • Ostatní provozní, režijní a finanční náklady

 

Částky zde uvedené jsou orientační a odvíjí se od typu provozovny.

 

 

REÁLNÉ PŘÍBĚHY, REÁLNÉ ÚSPĚCHY

Václav Bečvář, franšízant

Franšízant Bageterie Boulevard:

  • BB Zličín
  • BB OC Borská Pole a DRIVE 
  • BB OC Olympia
  • BB OC Plaza
  • BB Rondel A DRIVE 
  • BB OC Central 

 

VĚŘÍM V SÍLU A ZÁZEMÍ ZNAČKY, JEJÍ BUDOUCNOST A KNOW-HOW

Restaurace BAGETERIE BOULEVARD jsem znal již dříve, jako zákazník. Při svých cestách do Prahy jsem nevynechal příležitost se v některé z nich zastavit. Vždy zde na mne dýchla atmosféra, kterou jsem si zamiloval při cestách po Francii.

Otevřít první franšízovou restauraci BAGETERIE BOULEVARD jsem bral jako velkou výzvu a moje rozhodnutí bylo v duchu výroku Sigmunda Freuda: „V drobných věcech se spolehni na rozum, ve velkých věř srdci.“

A já věřím. Věřím v sílu a zázemí značky, její budoucnost a know-how, které denně při své práci využívám. Franšízing je však o oboustranné spolupráci, ve které jsou role předem rozděleny.

Franšízor přináší vize a rozvíjí značku. My, franšízanti, vize realizujeme a franšízorovi přinášíme názory a potřeby našich zákazníků, se kterými jsme v každodenním kontaktu. A právě spokojenost zákazníků je naším hlavním posláním, které nás spojuje.

 

 

DŘÍVE JSEM PRACOVAL PRO MEZINÁRODNÍ FIRMY. DÍKY BB VŠAK ŘÍDÍM VLASTNÍ BYZNYS.

Pracoval jsem jako manažer pro mezinárodní firmy bez přímých zkušeností s podnikáním. Pak se naskytla možnost stát se franšízantem Bageterie Boulevard. Koncept společnosti se mi líbil, a tak jsem se za velkého nadšení mých dětí, které podnik milují, a určitých obav manželky stal franšízantem.

 

Vlastní byznys mě vždycky lákal. Na franšízingu se mi líbí, že za sebou mám velkou značku s kvalitním know-how. Přebral jsem stávající provozovnu Bageterie Boulevard a nyní se snažíme získávat nové zákazníky a udržet stávající. Na prvním místě je kvalita servisu. Naší odměnou je spokojený pravidelný návštěvník, který nám odpustí i nějakou tu menší chybku.

 

Franšízing bych přirovnal ke sportu. Hrajete hru na přesně vytyčeném hřišti. To je však dostatečně velké, abyste na něm mohl předvést, co umíte.

Stanislav Novotný, franšízant

Franšízant Bageterie Boulevard:

  • BB Arkády
  • BB Eden
  • BB Francouzská
  • BB Thámova

 

Napište nám a my se vám ozveme

Aktuality

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz