Tyrolské Chef Menu

Vladimír Šmejkal

Tyrolské Chef Menu pro vás přichystal šéfkuchař a gourmet konzultant Vladimír Šmejkal.

Vladimír strávil tři roky v Tyrolských Alpách, kde vařil ve 4hvězdičkových hotelech a naučil se připravovat místní pokrmy od těch nejpovolanějších.

Rakouské Tyrolsko. Představíte si “jen” krásnou přírodu, ženy v dirndlech, muže v kalhotách lederhosen a jódlování nesoucí se po kopcích? Máme i další tip. Špičkovou kuchyni, která se stala inspirací pro naše nové zimní menu.

„Pokud se vás stále drží novoroční předsevzetí, sáhněte po svačině z menu Fit Calories. Na výběr máte rovnou dvě zdravá a chutná jídla.“

Jako první ochutnejte Tyrolské kuře se speckem. V této bagetě hrají prim kuřecí prsa, dále tradiční tyrolský speck připravovaný uzením i sušením a lahodný bylinkový a tyrolský dresink. Pikantní chuť dodává rukola a rovněž vynikající zapečený zrající sýr Tilsiter.

Vydatně vás zasytí také Pečené vepřové ramínko. K chuti šťavnatého vepřového ramínka se přidává také karamelizovaná cibulka na víně a džem z pečených paprik a chilli. Čerstvý polníček pak zaručeně osvěží vás i bagetku.

Proč je Innsburck in, to pochopíte při ochutnání Innsbrucké polévky. Krém z konfitovaného česneku s krutony vás zahřeje po návratu ze sjezdovky i z procházky po městě.

Sáhněte po svačině z menu Fit Calories. Na výběr máte rovnou dvě zdravá a chutná jídla. Originální Miniburgery z červené řepy doplňuje ve wrapu tyrolská omáčka a římský salát. Řepa je významným zdrojem karotenu či vitamínu C, které jsou v zimním období nepostradatelné.

Plný chutí je i sendvič Hruška a gorgonzola. Ke kandované hrušce v karamelu parádně ladí bílý sýr s typickou modrou plísní, stejně jako brusinky a baby špenát. To vše najdete delikátně připravené v rozpečeném dýňovém chlebu.

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz