Alberto Vitale je znám originálními recepturami, kombinacemi a všestranným přístupem.
Do Česka se přistěhoval před sedmi lety a dříve působil v řadě italských restaurací, a to včetně michelinské L´Officina, v pražském konceptu „Ryba je ryba“ nebo v restauraci „Casa De Carli“ jako pravá ruka šéfkuchaře Mateo De Carli.
„Moje láska k vaření začala už v dětství, kdy si moji rodiče otevřeli obchod s rybami.“
Hovězí ala Bolzano
První prémiová bageta z nového Trentino Chef menu je plná pomalu pečeného marinovaného hovězího masa. Netradiční chuť dodává grilovaná zelenina s rozmarýnem, parmazánový bešamel, pažitkový dresink, rukola.
Krůta & Provolone
Ve druhé novince Krůta & Provolone ochutnáte šťavnatá krůtí prsa v citrónovém pepři doplněná sýrem provolone, grilovanou mrkví s balsamicem, pečené rozinky, mátový dresink a čerstvý polníček.