Pocházím z italského města Varese, proto pro mě bylo menu inspirované italskou kuchyní jasnou volbou.
Jarní Chef Menu připravil Matteo De Carli, majitel a šéfkuchař pražské restaurace Casa De Carli, která je doporučovaným místem v Michelinském průvodci. V minulosti byl šéfkuchařem ve světově proslulých restauracích. Naposledy působil v pozici šéfkuchaře michelinské restaurace Cipriani v New Yorku. Vařil takovým hvězdám, jako je Kim Kardashian, Bono nebo Rihanna, a na Broadway se stal významnou kulinářskou osobností.
„Vášeň k vaření mě zavedla do mnoha koutů světa, ale italská kuchyně zůstane mojí láskou na vždy!“
Toto chef menu ladí s italskými barvami – červenou, bílou a zelenou. Tradiční suroviny, jako jsou rajčata, mozzarella a rukola, doplňuje krémová burrata, papriky nebo cizrna s fenyklem.
Telecí bageta s burratou je plná úžasně vláčného sýra, rajčátek a telecího masa. Souznění chutí podporuje pikantní rukola a luxusní lanýžový dresink. Tahle bageta má všechny barvy italské vlajky, a zlatou navrch. Kuřecí arrabbiata vás potěší bohatou porcí šťavnatých kuřecích stehen, baby špenátem i pastou ze sušených rajčat a chilli (slavné peperoncino). Bageta je zapečená s neodolatelným uzeným sýrem Scamorza.
Tradiční suroviny hrají prim v lahodné italské polévce z pečených paprik. Tuto oblíbenou klasiku zdobí burrata, krémová varianta mozzarelly se smetanovým středem.
Menu Fit Calories potěší všechny milovníky zdravého stravování včetně vegetariánů a veganů. Wrap s cizrnou a fenyklem totiž obsahuje pastu z cizrny a kořenové zeleniny, pečený fenykl, rajčata a salát little gem. Dýňový chléb s kozím sýrem přímo exploduje chutěmi. Základ tvoří lilkový kaviár a čerstvý kozí sýr, šťavnatost dodává pečená cuketa, příjemnou štiplavost rukola. Za srdce i za chuťové buňky vás chytne pomerančový dresink.