Filtr

Zavřít
Sobota, 27.07. 2013

Fischer suší šunku

zpět na články

Štítky: Fischer Šunka Vysočina

Na nápad ho přivedla manželka

(Boule) - Jan Fischer konečně vysvětlil původ peněz, které mu nedávno přistály na účtu. „Vedle své politické aktivity jsem začal sušit šunku,“ oznámil na tiskové konferenci po boku překvapeného Jiřího Rusnoka. Podle svých slov se Fischer chystá na trh uvést značku sušené šunky Honza a Honzošuto. Peníze na účtě jsou prý zálohy na předobjednávky z celého světa.

Obchodním partnerem Jana Fischera je dle všeho podnikatel Ladislav Dráb z energetické skupiny CE Group, který chtěl původně na Vysočině postavit obří zásobník na plyn. Jak se ale ukázalo, půjde o obří sušárnu šunky. „Na nápad mě přivedla manželka, která mi vyčítala, že si po prezidentské kandidatuře jen válím šunky,“ uvedl Fischer. První šunku prý sušil na balkoně, na půdě a v sušárně svého domu. Tam ale musel čelit stížnostem sousedů, kterým vadilo, že mají načichlé prádlo, že se jim celý den sbíhají sliny a že se do ulice stahují toulaví psi. Proto bylo nutné najít nové prostory na sušení. Fischer s Drábem původně uvažovali o budově hotelu Praha, ale ten jim nakonec vyfoukla konkurence, která se ho chystá zbourat. Své nové podnikání hodlá Fischer využít i politicky. Zákazníci, kteří si nechají nakrájet 10 dkg Honzy a více, dostanou do balíčku letáček s Fischerovým programem. Odborníci z řad gurmánů jsou každopádně k nové šunce skeptičtí. „Je taková neslaná nemastná, podobně jako jeho politická kariéra,“ říká například herec Václav Vydra, který komentuje pořady o vaření celebrit. „Mám dojem, že šunka v bagetě Prosciutto z Boulevardu chutná mnohem líp než Honzošuto,“ potvrzuje šunkolog Karel "Kýta" Prorostlý.

Dejte si teď i vy čerstvou Prosciutto bagetu se šunkou prosciutto, žlutým melounem a pestem z rajčat za vysušenou cenu.

 

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz