Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělé jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělé jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
Ve dvou se to lépe peče a když přivedeš do BB i kamaráda, vyplatíme ti 5–10 tisíc v závislosti na jeho úvazku
Vyplácíme odměnu za výkon
Za zvýšení kvalifikace ti dáme bonus.
Jsem zkušeným mazákem a mohu zaučovat nové kolegy. Sám vím, jaké to je začínat v nové práci a proto se o nové kolegy starám tak, aby se cítili dobře a práci se rychle naučili. Stále jsem součástí provozu, ale když přijde někdo nový, jsem jeho hlavním coachem.
Jsem zkušeným mazákem a mohu zaučovat nové kolegy. Sám vím, jaké to je začínat v nové práci a proto se o nové kolegy starám tak, aby se cítili dobře a práci se rychle naučili. Stále jsem součástí provozu, ale když přijde někdo nový, jsem jeho hlavním coachem.
Neboli vedoucí kuchyně zodpovídá za perfektně přípravu jídel a nápojů, organizaci a plánování práce, pořádek a vytváří adrenalinovou pracovní atmosféru.
Na této pozici budu šéfovat a zaškolovat nováčky. Musím se tedy naučit manažerskému jednání.
Mám chuť na další porci, práci dávám levou zadní.
Rozhodl jsem se, že budu šéfem směny.
Čekají mne zkoušky na vedoucího směny a těším se na vlastní management.
Neboli vedoucí kuchyně zodpovídá za perfektně přípravu jídel a nápojů, organizaci a plánování práce, pořádek a vytváří adrenalinovou pracovní atmosféru.
Na této pozici budu šéfovat a zaškolovat nováčky. Musím se tedy naučit manažerskému jednání.
Mám chuť na další porci, práci dávám levou zadní.
Rozhodl jsem se, že budu šéfem směny.
Čekají mne zkoušky na vedoucího směny a těším se na vlastní management.
Na této pozici plánuji práci všech, kteří jsou na mojí směně, plánuji směny, hodnotím práci podřízených a objednávám potřebné suroviny.
Mám velkou zodpovědnost nejenom za řízení podřízených, ale také za výsledky a tržby.
Už mne dělí jen krok od „restaurant manažera“.
Na této pozici plánuji práci všech, kteří jsou na mojí směně, plánuji směny, hodnotím práci podřízených a objednávám potřebné suroviny.
Mám velkou zodpovědnost nejenom za řízení podřízených, ale také za výsledky a tržby.
Už mne dělí jen krok od „restaurant manažera“.
Předávám zkušenosti a pomáhám rozvíjet ostatní.
Jsem zodpovědný za perfektní chod celé restaurace, plánování práce a směn a hodnotím výkony podřízených.
Můj další krok: VLASTNÍ RESTAURACE! – BAGUETIÉR
Předávám zkušenosti a pomáhám rozvíjet ostatní.
Jsem zodpovědný za perfektní chod celé restaurace, plánování práce a směn a hodnotím výkony podřízených.
Můj další krok: VLASTNÍ RESTAURACE! – BAGUETIÉR
Baguetiér je manažerská pozice na bázi franšízového modelu provozování restaurace Bageterie Boulevard s odměňovacím modelem na úrovni spoluvlastníka. Pozice je charakteristická pracovní náplní se samostatnými rozhodovacími pravomocemi a vysokou mírou zodpovědnosti. Motivací a cílem BAGUETIÉRA je stát se majitelem – franšízantem s vlastní restaurací.
Baguetiér je manažerská pozice na bázi franšízového modelu provozování restaurace Bageterie Boulevard s odměňovacím modelem na úrovni spoluvlastníka. Pozice je charakteristická pracovní náplní se samostatnými rozhodovacími pravomocemi a vysokou mírou zodpovědnosti. Motivací a cílem BAGUETIÉRA je stát se majitelem – franšízantem s vlastní restaurací.
Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat
Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00
M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz