Fajn START - Bageterie Boulevard Vodičkova

Typ pracovního vztahu

  • Práce na plný úvazek
  • Práce na zkrácený úvazek
  • Praxe a stáže
  • Trainee programy

Platové ohodnocení

od: 18 000 Kč do: 23 000 Kč / měsíc

Popis pozice

neboli Obsluha v zácviku, Nováček, Bažant či Nedopečená bagetka

Bude mi tahle práce vonět?

Rozhodně!  V BB můžeš udělat kariéru. Bez legrace. Z nováčka se to dá celkem rychle dotáhnout na majitele pobočky. Anebo dostat místo v cizině.  Záleží jen na tobě, jestli tu šanci využiješ.

Využívám šanci: MŮJ TRÉNINK


  • Jarda Jágr má osobního trenéra, a ty ho dostaneš taky.

  • Čeká tě základní nalejvárna a dres. Teda uniforma.

  • Trenér tě bude koučovat přibližně měsíc, abys zvládnul všechny druhy práce v BB.

  • Dostaneš přístup do e-learningového školícího programu, kde se dozvíš řadu důležitých informací.

  • A určitě proběhne i nějaká ta uvítací „party“ s novými kolegy

Co všechno se naučím?


  • pracovat se surovinami

  • skladovat potraviny a znát jejich trvanlivost

  • kompletovat bagety

  • upéct pečivo a patatas

  • připravovat snídaňové menu

  • připravovat čerstvé saláty

  • připravovat fresh džusy a ledový čaj

  • otevírat a zavírat kuchyň

  • obsluhovat zařízení kuchyně a pečovat o něj

Když po prvním měsíci úspěšně složíš praktickou zkoušku a znalostní test, postoupíš na pozici CREW, kde už začneš obsluhovat zákazníky. Tam se z tebe teprve stane opravdový člen týmu BB! S chutí do toho!

Za můj trénink dostanu až 100 Kč za hodinu.

Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělá jídla a obsluhovat super zákazníky. Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře. Moje odměna je 110 až 130 Kč za hodinu.

Na této pozici budu šéfovat a zaškolovat nováčky. Musím se tedy naučit manažerskému jednání. Mám chuť na další porci, práci dávám levou zadní. Rozhodl jsem se, že budu šéfem směny. Čekají mě zkoušky na vedoucího směny a těším se na vlastní management. Mzda se mi zvýšila až na 145 Kč za hodinu a navíc mám podíl z tržeb.

Na pozici vedoucího směny plánuji práci všech, kteří jsou na směně, hodnotím práci podřízených a objednávám potřebné suroviny. Mám velkou zodpovědnost nejenom za řízení lidí, ale také za výsledky a tržby. Moje mzda je až 155 Kč za hodinu a dostávám podíl z tržeb. Už mě dělí jen krok od „restaurant manažera“.

Otevírá se mi nová skvělá budoucnost. Předávám zkušenosti a pomáhám rozvíjet ostatní. Jsem zodpovědný za perfektní chod celé restaurace. Moje mzda je opravdu manažerská! Můj další krok: VLASTNÍ RESTAURACE!


  • Odměna za výkon

  • Manažerský bonus

  • Podíl z tržeb

  • Podíl ze zisku

  • Bonus za trénování nováčků

  • Bonus za zvyšování vlastní kvalifikace

  • Bonus za přivedení kamaráda

  • Příspěvek na stravování

  • Příspěvek na nákup mobilu

  • Sleva v restauracích BB

  • Smlouva na dobu neurčitou

  • Možnost práce nebo stáže v zahraničí

  • Možnost účasti na filmových festivalech a hudebních koncertech

  • Účast na charitativních projektech

  • Školení a kurzy a hlavně: SUPER PRÁCE PRO ČERSTVÝ KONCEPT A VE SKVĚLÉM TÝMU!


Benefity

  • Bonusy/prémie
  • Sleva na firemní výrobky/služby
  • Občerstvení na pracovišti
  • Příspěvek na sport/kulturu/volný čas
  • Firemní akce

Kontakt

Anna Křivská

Crocodille ČR, spol. s r.o.
Bageterie Boulevard
Rentco, a.s. (claro.)
Jarin, spol. s r.o. (HOTEL U TŘÍ KORUNEK****)

Poděbradská 88/55, Praha 9
linka na recepci: 283 061 711
email: akrivska@crocodille.com

Líbí se Vám tato pozice? Napište nám!

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz