Vítězná bageta na otevřených pobočkách v ČR!
Ochutnat ji můžete od 7.5.2020
Nejvíce mě inspirují suroviny. Je to asi jako u plno dalších kuchařů. :-) Kolikrát jsem v hezkém obchodě nebo na trzích a ty suroviny ke mně skoro samy promlouvají svou barvou, vůní, tvarem nebo si už představuju, jak co k sobě půjde. Obrovskou studnicí inspirace jsou pak také různé zahraniční, ale i české foodblogy. Všechny recepty se ale s manželem snažíme na našem společném Instagramu a foodblogu udělat nějakým způsobem jiné.
Bageterii Boulevard znám moc dobře. Ještě v době, kdy jsem před 7 lety jako tehdejší středoškolačka jezdila do Prahy za mým teď už manželem, chodili jsme z koleje na rychlý oběd nebo večeři do BB v Dejvicích. Moje první bageta byla s masovými koulemi, na to nikdy nezapomenu. :D Ale už nějakou dobu mám nejradši Chilli Pastrami.
Když se mi nepodařilo uspět v první výzvě o snídani s BB, ani by mě nenapadlo, že bude výzva ještě jedna, a sice o bagetu. Měla jsem velkou radost, protože mi podobná bageta maličko chyběla, proto jsem celý recept vymýšlela tak, co bych si chtěla dát v BB, kdybych zahnula mé milované chilli pastrami. :-)
Miluju tex-mex kuchyni. A jeden z našich oblíbených receptů doma je právě trhané vepřové pořádně obalené v omáčce. Věděla jsem ale, že trhané vepřové nestihnu, proto jsem sáhla rovnou po kuřeti.
Byla jsem ochutnat v Dejvicích, připomenout si staré dobré časy. :-) Ale samozřejmě se v průběhu prodeje mojí bagety zastavím do různých restaurací. :-) Moc se těším, až se restaurace otevřou všechny, protože nejbližší našemu domovu je momentálně uzavřena kvůli přítomnosti v obchodním centru.
Bagetu jsem si na první ochutnání znovu zamilovala. Je to už přece jen nějaká doba, co jsem ji v MasterChef vařila. Ale bylo to pro mě skoro jako ochutnávat starou známou. :)
Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat
Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00
M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz