Strč hlad do kapsy
s mobilní aplikací BB

 
 

Vítězná bageta

Vítězná bageta na otevřených pobočkách v ČR! 
Ochutnat ji můžete od 7.5.2020 

 

Chcete vědět o Pavlíně víc? Byli jsme zvědaví a položili ji pár otázek

Čím nebo kým se inspirujete při vaření?

Nejvíce mě inspirují suroviny. Je to asi jako u plno dalších kuchařů. :-) Kolikrát jsem v hezkém obchodě nebo na trzích a ty suroviny ke mně skoro samy promlouvají svou barvou, vůní, tvarem nebo si už představuju, jak co k sobě půjde. Obrovskou studnicí inspirace jsou pak také různé zahraniční, ale i české foodblogy. Všechny recepty se ale s manželem snažíme na našem společném Instagramu a foodblogu udělat nějakým způsobem jiné.

Znáte Bageterii Boulevard? Pokud ano, oblíbila jste si u nás některou z baget?

Bageterii Boulevard znám moc dobře. Ještě v době, kdy jsem před 7 lety jako tehdejší středoškolačka jezdila do Prahy za mým teď už manželem, chodili jsme z koleje na rychlý oběd nebo večeři do BB v Dejvicích. Moje první bageta byla s masovými koulemi, na to nikdy nezapomenu. :D Ale už nějakou dobu mám nejradši Chilli Pastrami.

Potěšila Vás výzva v MasterChef, díky které jste se stala autorkou Vítězné bagety?

Když se mi nepodařilo uspět v první výzvě o snídani s BB, ani by mě nenapadlo, že bude výzva ještě jedna, a sice o bagetu. Měla jsem velkou radost, protože mi podobná bageta maličko chyběla, proto jsem celý recept vymýšlela tak, co bych si chtěla dát v BB, kdybych zahnula mé milované chilli pastrami. :-)

Co Vás inspirovalo pro kombinaci kuře & salsa?

Miluju tex-mex kuchyni. A jeden z našich oblíbených receptů doma je právě trhané vepřové pořádně obalené v omáčce. Věděla jsem ale, že trhané vepřové nestihnu, proto jsem sáhla rovnou po kuřeti.

Byla jste ochutnat na některé z našich restaurací?

Byla jsem ochutnat v Dejvicích, připomenout si staré dobré časy. :-) Ale samozřejmě se v průběhu prodeje mojí bagety zastavím do různých restaurací. :-) Moc se těším, až se restaurace otevřou všechny, protože nejbližší našemu domovu je momentálně uzavřena kvůli přítomnosti v obchodním centru.

Jak Vám chutnala bageta v našem podání?

Bagetu jsem si na první ochutnání znovu zamilovala. Je to už přece jen nějaká doba, co jsem ji v MasterChef vařila. Ale bylo to pro mě skoro jako ochutnávat starou známou. :)

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz